Oktoberblues

Vorige week mijn tijd verdaan met het aanpassen van websites. De week was veel te snel om, dus heb ik gisteren een overzicht gemaakt over wat ik zoal uitgespookt heb. Kwestie van te weten waar de dagen heen gaan. Vrijdag probeer ik weer de gewoonte op te nemen om te gaan zwemmen met enkele vriendinnen. Een kapotte geest in een gezond lichaam, het is een begin.

 

Afgelopen zaterdag bij mijn broer een handje gaan toesteken. Een stapel hout helpen verplaatsen. Veel te laat thuis om nog iets treffelijk te doen, dus dan maar een bad genomen en nadien met een Duvel nog wat tv gezien. Zo ben ik blijven hangen bij een reeks op 12 over een kostschool waar er allerhande creepy dingen gebeuren met enkele leerlingen. Ik zou het moeten opzoeken maar dat zie ik nu écht niet zitten.

 

Zo was het zondag voor ik het goed en wel besefte. ’s Ochtends had ik een planning opgemaakt: eens zien wat je op een dag allemaal kan doen. Aanvankelijk was ik van plan om naar de openbedrijvendag te gaan. Een kijkje gaan nemen in Roularta in Roeselare, waar ik ooit nog mijn professionele loopbaan begonnen ben. Dat was duidelijk buiten het op punt stellen van een Drupal-installatie op mijn netwerkschijf gerekend.

 

Met Joanne Shaw Taylor en The Blues Vision heb ik de zondagavond afgesloten in de Zwerver. Ik was afgesproken met een vriend. Ik heb er een collegaatje van vorig schooljaar tegengekomen. Ze zag er goed uit en ze was blij dat ze bij haar vriend kan werken. Of ik ook van Blues hou was haar vraag; ik antwoordde ik hou van veel muziekjes…

De commentaren zijn gesloten.