Bewegingstussendoortje

Een heel weekend heb ik me scheel gezocht op de verschillen tussen een website op mijn netwerkschijf en op internet. Uiteindelijk het verschil, na het toevoegen van een module, kunnen opheffen. Voor wat me een uur of vijf zou moeten duren heb ik toch wel een viervoud aan bezig geweest; met het controleren van instellingen, opzoeken op fora en testen tot het uiteindelijk in orde kwam.

 

Dat heb ik wel vaker voor: het duurt lang voor ik een oplossing vind, maar uiteindelijk vind ik die wel. Koppig als ik ben wil ik tot een oplossing van een probleem komen. Buigen of barsten. Gelukkig ben ik vrijdagnamiddag gaan zwemmen, zo had ik ook mijn bewegingstussendoortje dit weekend want zaterdag en zondag ben ik niet buiten geweest; het weer was er niet naar en de oplossing nog veraf.

 

Zondag in tegenlicht op Nederland twee heb ik een uitzending gezien over hackers en zeroday-exploits. Best beangstigend, als je er teveel over nadenkt, dat er mensen zijn die technologie ten kwade willen gebruiken. Het is met alles zo, het hangt enkel van de intenties van de gebruiker af of iets ten goede of ten kwade aangewend wordt. Vanavond ga ik toch eens kijken naar het voetbalspel van de Rode Duivels.

De commentaren zijn gesloten.