Ik beken

Een rustig weekendje achter de rug. Wat zitten prutsen in Blender en op bezoek geweest bij mijn broer en zijn vrouwtjes. Het was een gezellig samenzijn, voor herhaling vatbaar. Ik had geen zin om op stap te gaan, zo was er vrijdag een muziekfilm in het café de Zwerver en zaterdagavond inhuldiging van het staketsel van Leffinge nabij de brug met bijhorend natje en vuurwerkspektakel, ik heb mijn kat gestuurd.

 

Ik geef toe; ik ben lichtjes verslaafd aan de computer. Deze middag naar de Linkeroever geweest in Oostende: foto’s gaan nemen met mijn nieuw fototoestel. Na de koffie de raw-bestanden op mijn netwerkdrive gezet en die zitten omzetten naar Zwart Wit. Het moet niet altijd in kleur zijn. De foto’s zijn studiemateriaal bij de graphic novel die ik aan het voorbereiden ben.

 

Zelfs tijdens de vakantie kan ik het niet laten om beelden te maken, teksten te schrijven, programma’s te leren enzovoort. Allemaal zaken waardoor ik achter mijn laptop zit. Of het besmettelijk is weet ik niet; als het te erg wordt moet je krabben… Nee serieus achter mijn computer voel ik me volledig vrij en dan gaat te tijd zo snel dat het alweer avond is en tijd om nog even televisie te kijken.

De commentaren zijn gesloten.