Verhaaltjes verzinnen

Ik weet niet wat het is maar de dagen glijden door mijn vingers als ware het zandkorrels. Afgelopen week niet zoveel uitgestoken; me teruggetrokken in mijn werkkamer. Zaterdagnamiddag heb ik de draagbare radio van mijn plechtige communie uit elkaar gevezen, terwijl ik het ene herstelde maakte ik het andere stuk. Uiteindelijk is alles toch nog in orde gekomen. Nu nog kijken voor een nieuwe versterker voor op mijn slaapkamer en we zijn weer helemaal bij de les.

Gisteren is de Sint gekomen voor de nichtjes. Wat had die veel lekkers mee; en een paar leesboeken. Het was een gezellige dag met zijn allen. Na een aperitiefje en hapjes, een lekkere maaltijd genuttigd met bijhorende wijn. ‘s Avonds op het gemak nog een Brugs Zotje gedronken en wat naar de televisie gekeken; ik voelde me geërgerd door Geert Hoste. Ik kan er niet mee lachen, maar dat kan ook aan mij liggen.

Daarnet heb ik mijn deelname aan twee schrijfwedstrijden doorgestuurd. Nu wat geduld oefenen en dan weet ik of ik in de prijzen val. Juist oppassen dat ik me hierbij geen pijn doe. Van vallen gesproken, mijn rechter pols is nog niet de oude, het is al bijna drie weken geleden dat ik gevallen ben. Als jullie dit niet geloven verzin ik wel een ander verhaaltje; dat zal voor volgende week zijn.

De commentaren zijn gesloten.