Het jaar is bijna voorbij

We zijn halfweg december; het jaar is bijna voorbij. Nog een drietal dagen werken en het zit er weer op, dan is het tijd om te shoppen. Cadeautjes voor groot en klein, wie wil er mijn vriendje zijn? Ik heb een voorgevoel dat het een rustig einde van het jaar zal worden. Geen grote verwachtingen noch afspraken. Met oudejaar misschien naar de plaatselijke kroeg? We zien nog wel.

Afgelopen weekend heb ik niet veel uitgespookt, de dagen lijken zo op elkaar dat ik ze moeilijk kan onderscheiden. Gisteren was er een dankmis voor de familie in Houtem. Ik vond het best wel grappig dat vrijdag ‘Het varken van Madonna’ op televisie getoond werd. Grote delen van de film zijn er opgenomen; zo hadden we een onderwerp om over te praten bij het eten.

Straks zet ik me in de living, gezellig bij de kachel. Een avondje zonder computer of aanverwante zaken. De rest doe ik morgen of overmorgen. Vandaag hou ik het computeren voor bekeken. Woensdag plaats ik een bestelling voor een nieuwe versterker, de oude is versleten. Na lang overwegen denk ik dat het een Marantz pm6005 zal worden.

De commentaren zijn gesloten.