Afscheid van 2014

Gisterenavond heb ik een kortverhaal afgerond met als titel: “Einde van een jaar”. Ik weet nog niet of ik het op internet zal publiceren want zo bijzonder was het stukje tekst niet. Al mag ik niet klagen: de afgelopen weken is het me gelukt om af en toe een kortverhaal op het web te plaatsen (www.literairwerk.nl). Als ik zo blijf schrijven zal het misschien ooit nog lukken om wat uit te geven.

Een mens mag al eens dromen en dat is wat ik momenteel bezig ben: ik ben aan het dagdromen en jullie mogen voor één keer meelezen. Ik droom van een betere wereld vol lieve mensen die elkaar niks te verbergen hebben… een wereld vol liefde en overgave. Misschien moet ik wat minder naar het journaal kijken, het nieuws dat je daar ziet, daar wordt een mens niet beter van.

Verplichtingen heb ik dit jaar niet meer, alles wat nu nog gebeurt is meegenomen. De feestjes zullen voor volgend jaar zijn, wie weet zet ik al feesten het jaar in, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Tot zover de dromen en fantasieën, nu weer back to business. Nog een klein duwtje en het bloggen zit erop voor dit jaar. De volgende afspraak is voor begin 2015, dat wordt wennen straks.

De commentaren zijn gesloten.