Fris en monter

Ik heb net een paar weekjes verlof achter de rug. Dat gaat veel te snel voorbij; ik heb niet bijster veel gedaan: een beetje boodschappen doen, wat lezen en af en toe achter de laptop gezeten en voor je het weet is het weer werken geblazen. Ik ben de feestdagen goed doorgekomen, kerst bij mijn broer en eindejaar héél rustig thuis: een hapje gegeten en een flesje wijn genuttigd.

Afgelopen weekend met de vrienden naar de kerstmarkt in Oostende geweest. Het deed deugd om nog eens samen op stap te gaan. Van het Wapenplein zijn we richting de Zeegeuze geweest. Terug thuis nog wat genuttigd in het plaatselijke café en daarna afscheid genomen en met de fiets weer naar huis. Het was een treffelijk uur toen ik mijn bed indook.

Zo stond ik deze morgen fris en monter op om de werkweek aan te vatten, al moet ik zeggen dat het eerder fris was dan monter. Dat zal wel aan het weer gelegen hebben. Hoewel het niet vroor was het toch behoorlijk koud, straks zet ik me voor het haardvuur want in mijn ‘bureau’ is het niet te warm. Al speelt er een vleugje R&B en doe ik een poging een hartverwarmende tekst te schrijven.

De commentaren zijn gesloten.