De wereld draait door

De winter is in het land. Wat wateroverlast hier, ginder en in Afrika. Het gaat goed hoor met onze planeet… Soms vraag ik me af hoe het zal zijn zonder de mens op de aarde. Minder explosief? Vredelievender? Een mens kan zichzelf toch kwellen met vragen waar hij nimmer het antwoord op zal weten en toch blijft de wereld draaien — met of zonder mens.

De laatste dagen droom ik veel en ik weet me te herinneren wat. Of dat een goed of slecht teken is? Ik zou het niet weten; omdraaien en verder slapen is de boodschap. ’s Morgens voel ik me soms niet helemaal fit, dat komt ervan als je des nachts ligt te woelen en draaien. Misschien lig ik ook nog te snurken, dat zou helemaal de max zijn.

Straks nog wat televisie kijken. Het zal een avondje TV1 worden met ja Jan en Koppen. Daarna verkies ik de warmte van mijn bed om de nacht in door te brengen. Morgen is het weer een nieuwe dag met nieuwe ervaringen, mensen en ontmoetingen. Wees voorbereid voor de dag van morgen, slaap allemaal lekker deze nacht!

De commentaren zijn gesloten.