Filmpje gaan kijken

Ik zou het kunnen hebben over een theorie van alles, maar ik ben geen zo een fantastische natuurkundige als Stephen Hawking. Ik ben eigenlijk helemaal geen wetenschapper, hoewel ik graag ‘belezen’ wens over te komen. Tussen fantasie en werkelijkheid is een hele wereld van mogelijkheden. Een wiskundige ben ik evenmin. Laat ons komende vrijdag naar The Imitation Game gaan zien!

Afgelopen zondag ben ik naar het optreden van Isolde en les Bens geweest. Er was een nieuwjaarsbijeenkomst en dito drink voor de medewerkers van Leffinge Leuren. Zoals ik al horen verkondigen heb, wordt het festival uitgekleed en gaat de organisatie terug naar de roots: op en rond het marktplein aan de kerk. Geen idee hoe het eruit zal zien, feit is dat het kleiner en misschien wel fijner zal worden.

Normaal ga ik niet op café op zondag want de maandag is weer werkdag en dan kan je maar beter uitgerust voor de dag komen. Gisterennacht liggen draaien en keren in mijn bed, gevolg ik was al wakker voor de wekker afliep. Zo was ik mooi op tijd om een tussentijds internet-probleem op te lossen. Ook switches gaan stuk na verloop van tijd … ik was blij dat het maar dat was.

De commentaren zijn gesloten.