Drukke tijden

Afgelopen week was me er eentje. Het ging zo hard dat ik op dinsdagavond dacht dat het reeds donderdag was. Er was werk aan de winkel en ik heb alles tijdig in orde gekregen. Vrijdagavond gaan kijken naar de Imitation Game, ik vind het een aanrader, en zondag mijn laptop met de televisie verbonden en de film Jobs bekeken — mooie soundtrack.

Het mag deze week wat rustiger zijn, eens niet wakker worden voor de wekker afloopt. Verder heb ik veel wensen en verlangens, maar dat ga ik hier niet allemaal aan jullie neus hangen. Het komend weekend geen afspraken in mijn agenda, daarna is er een weekje vakantie: wat uitrusten en in de tuin werken. Als het weer meezit en de zin ook, dan ga ik in Oostende foto’s nemen.

Een mens zou zich anders afvragen waarom hij een nieuw fototoestel aanschafte. Ik heb documentatiemateriaal nodig om verder te werken aan de striproman, dat een werk van lange adem dreigt te worden. Het is vaak moeilijk om jezelf een planning op te leggen en de deadlines te respecteren. Als je op de kunstacademie zit, dan presteer je tenminste nog iets…

De commentaren zijn gesloten.