Sommige dagen zijn beter dan andere

Zopas heb ik een muziekje opleggen om daarbij wat woorden te typen, het is eens wat anders. Een nummertje van U2 van de cd Zooropa, de grote rockband van weleer. Het weekend is nog maar net voorbij en ik kijk al uit naar het volgende. Zo is er komende zaterdag Nick Cave In The Picture in de Zwerver. Als het wat meezit zal ik gaan kijken

Een weekje verlof kan toch wel deugd doen; wat achterstallige kranten gepluimd en artikels zitten sorteren. Man als ik eens niet weet wat gedaan, ik zal me een berg knipsels rond de globale economie doornemen en sorteren. Zo vind je altijd wel stof tot een verhaal. Teveel stof, te weinig planning om hiervan een deftig verhaal, storyboard of what ever te maken.

Afgelopen nacht liggen draaien en tollen in mijn bed. Deze morgen uit mijn bed gebeld door een collega voor netwerkprobleem op een afdeling. Ik zal het morgenochtend eens bekijken. Veel kan er niet aan zijn; misschien een kabel in een verkeerde poort? Na een rustig weekje, volgt nu een iets wat drukkere week, maar zo blijft een mens in vorm.

De commentaren zijn gesloten.