Heden ten dage

Niks nieuws onder de zon: de afgelopen dagen was ik een beetje futloos. Zo werd ik gisteren plots verkouden en zit ik nu met een snotneus. Ik kan het haast niet geloven dat we alweer halfweg maart zijn, waar zijn die dagen toch naartoe? Het was precies gisteren dat het 2015 werd en binnen twee weken is er reeds een vierde van het jaar voorbij. Snappen wie het kan.

Ondertussen blijf ik maar lijstjes aanleggen met uit te voeren werkjes. Het trio lezen, schrijven en tekenen voert de lijst aan. Raar toch als je zeeën van tijd hebt dat er dan vaak weinig concreets uit voort komt. Het is maar als je je in een cursus — of opleiding — inschrijft dat er werk wordt verzet; ik heb meer dan een stok achter de deur nodig. Een pak rammel dat ja.

Het is verdacht stil rondom mij, geen nieuws van de vrienden, op het werk is het kalm, … Is dit de spreekwoordelijke stilte voor de storm? Ik mag hopen van niet want ik ben niet zo erg gesteld op stormweer, noch op een overvolle agenda. Het volgende weekend ga ik naar de tentoonstelling Profumo di mare gaan kijken in de Venetiaanse gaanderijen. Er stellen enkele kennissen tentoon.

De commentaren zijn gesloten.