Vicieuze cirkel

Vorige week vermeldde ik dat ik een verkoudheid opgelopen heb. Na een week ben je daar normaal van verlost. Niet zo dus; het is op mijn keel geslagen met als gevolg dat ik in bed veel moet hoesten en daardoor slaap je niet goed en genees je niet zoals het hoort. Het lijkt wel op een vicieuze cirkel. De voorjaarsmoeheid zit in mijn kleren en het wil er niet meer uit.

Zondag was ik van plan om naar de tentoonstelling Profumo di Mare in de Venetiaanse gaanderijen te Oostende te gaan kijken. Ik zag het evenwel niet zitten wegens lichamelijke klachten hierboven vernoemd. Dus heb ik maar naar Milaan-Sanremo gekeken en een Duitser zien winnen. Was het nu Schoppenhauer of Degenkolb? Ik laat het in het midden. ’s Avonds even naar de Belgische bekerfinale op mijn computer gekeken… en daarna was het Reizen Waes.

Dat ik maar gauw beter word. Idem dito met het weer: ik had graag stabiele temperaturen en zon gewenst. Dat is toch niet teveel gevraagd? Zo kan ik tenminste mijn ‘goede’ voornemens uitvoeren, zoals op vrijdag gaan zwemmen bijvoorbeeld. Voor niks gaat de zon op, alleen jammer dat de zon op belangrijke momenten onder een wolkendek zit, zoals vrijdag laatstleden, niks van de eclips gezien.

Commentaren

  • Ik hoop ook op beter weer...verschil is groot...gevolg verkouden...

De commentaren zijn gesloten.