Zonnig lentegevoel

Afgelopen weekend was het stil in mij en buiten stormweer; het contrast kon niet groter zijn. Ik zie af van een verkoudheid die niet wil genezen. Was er maar wat meer zon en warmte zodat ik buiten kon zijn om wat in de tuin te werken of om te gaan fietsen. Zondag heb ik gekeken naar Gent-Wevelgem en ja de wielrenners waaiden van hun fiets de gracht in; het was geen zicht!

Nog enkele dagen en het is Pasen en de Ronde van Vlaanderen. Misschien ga ik eens een paar dagen naar de Ardennen om uit te blazen. We zien nog wel hoe de vakantie verlopen zal. Niet al teveel plannen, maar van het moment zelf genieten. Het leven gaat toch al zo snel voorbij dat je af en toe eens moet stilstaan en een moment van bezinning moet inbouwen.

Blijkbaar doe ik er lang over om bepaalde zaken uit te werken, zo heb ik afgelopen weekend wat zitten lezen in een bundel notities met als titel Het wezen van een grafisch vormgever. Daar kwam ik ideeën en gedachten tegen die nog altijd in mijn hoofd ronddolen. Dan heb ik het over aantekeningen van eind de jaren negentig begin de jaren tweeduizend. Ik constateer dat er nog niet veel nieuws onder de zon is wat betreft mijn gedachten.

De commentaren zijn gesloten.