Paasweekend

Ik ben het slijmmonster. Ik kleef aan elkaar van het snot en de rochels. Gelukkig is er beterschap op komst: de zon is van de partij en dat brengt hogere temperaturen en een lichtere lucht om te ademen met zich mee. Tevens heb ik tijd om uit te rusten want het is Paasvakantie. Laten we er één op drinken, de vasten is voorbij en Pasen is een hoogdag.

Met enig tegenzin ben ik zaterdag naar Oostende gefietst. Ik zag ertegenop om door de wind en de koude aan te zetten. Eenmaal onderweg verdween dat gevoel. Eerst ben ik naar de cd-boer geweest, er was een actie: drie halen, twee betalen. Dan verder gereden naar de bibliotheek waar ik even binnen en buiten ben geweest, vandaar naar de Venetiaanse Gaanderijen: Profumo di Mare met bekende en minder bekende kunstenaars gaan kijken.

Met Pasen had ik het volgende in gedachten: gezellig tafelen met een glaasje wijn, een wandeling om de benen te strekken en dan kijken naar de Ronde van Vlaanderen. Vlaanderens mooiste, dat moet je gezien hebben! Verder geen grootste plannen voor het weekend en volgende week, dat zien we dan wel weer. Dat wordt: volop vakantie nemen en genieten!

De commentaren zijn gesloten.