Aprilzot

Daarnet heb ik mijn iPod opgezet, alles beter dan het liedje van Oasis Roll with it, dat in je hoofd overuren draait. Je gedachten kan je niet altijd controleren, soms nemen die een loopje met jezelf. Zoals een liedje dat blijft hangen of het hebben van één of andere dwanggedachte, gelukkig heb ik daar weinig last van. Van andere dingen heb ik dan wel last…

Straks drink ik een goeie pint, ik heb het verdiend! Al zeg ik het zelf. Zo moet je jezelf van tijd tot tijd een schouderklopje geven. Deze morgen het één en ander opgeschreven dat ik nog zou willen doen deze Paasvakantie. Het eerste heb ik daarnet afgevinkt: auto wassen. Nog een viertal jobs te gaan. De rest is voor de komende dagen, ik mag me niet moe maken van de dokter, lol.

Waar waren we gebleven? Ik was even afgeleid door het internet, stel je voor dat je daar iemand leert kennen … Een april-zot mag al eens dromen? Soit straks nog een kijken op Facebook of ik geen oude bekenden tegenkom die in zijn voor een babbel. Afspreken met vrienden of kennissen is van tijd tot tijd aangenaam; dat ga ik dan ook eens doen.

De commentaren zijn gesloten.