Dat ik het ook soms niet weet…

Even een half uurtje schrijven op de computer; kwestie dat ik het niet verleer. Er is niks wereldschokkends gebeurd in mijn leven de voorbije week. Afgelopen weekend hebben we met de familie de verjaardag van ons nichtje gevierd. Zo zit mijn broer nu met twee tienermeisjes in huis. Ja meneer ze worden zo snel groot! Er is nog zoveel dat ik zou willen doen maar het zal niet meer voor vandaag zijn.

Daarnet heb ik nog een bestelling gedaan voor één van de scholen waarvoor ik werk. Hopelijk lossen de problemen zich vanzelf op met de aankopen. Internet over het stroomnet, werkt toch niet altijd zo goed is mijn ervaring. Dan raken de Devolo’s stuk of heb je een haperende verbinding of erger nog geen verbinding. Ik heb van die dagen dat ik het ook soms niet meer weet.

Dat het maar snel mei wordt en het mag buiten gerust wat warmer worden. We kunnen het zonnetje gebruiken. Ik zit weer met een prikkel in de keel en een vuile neus. Enkel beter, lees zomers, weer kan hiervoor soelaas brengen. Straks nog even naar Eén kijken en daarna is het alweer bedtijd. Zo gaan de dagen open en dicht en voor je het weet ben je weer een jaartje ouder.

De commentaren zijn gesloten.