Paranoid

Op een dag ben je bezig op je MacBook met een kortfilm aan het maken en je iPod is muziek aan het spelen, je koos het genre alternative. Opeens hoor je het liedje waar je zolang op zoek naar was: Are You A Junkie van Zornik. Zo zie je maar dat als je iets zoekt, je het vaak niet vindt en op een onbewaakt moment het toch naar boven komt. Ik heb dat wel vaker voor.

Ondertussen is het kortfilmpje klaar en ik ben van plan om het eens te tonen aan de docenten van het atelier Interactieve Media in de kunstacademie van Oostende. Tevens heb ik het op Vimeo gezet; het is een morph van een letter A naar een grafisch uitgewerkte tekening gemaakt ergens in 1998. Het idee spookte reeds lang in mijn hoofd. Ik heb het eindelijk afgewerkt.

Ook dat heb ik vaak, dat ik rondloop met ideeën en gedachten die maar niet uitgewerkt raken. Als ik dan ergens een gaatje vind dan doe ik het wel, al kan er enkele jaren tijd overgaan eer het zover is. Dat is voorlopig geen probleem, ik heb nog heel wat jaren voor mij om te experimenteren met kortfilms, animatie, stopmotion, 3D, enzovoort.

De commentaren zijn gesloten.