Woordeloze brij

In mijn hoofd is het weer chaos troef. Er heerst als het ware een storm van gedachten in mijn hersenen. Vraag: houdt het ooit op? Dan heb ik van die momenten dat ik niet weet wat (eerst) gedaan, verlamd door de verschillende mogelijkheden. Daarnet nog wat artikels uit de Sabato opgeborgen, die gingen over kunst, architectuur, dans, reizen, film, design. Kortom ik ben gewoon in teveel geïnteresseerd.

Kunst, architectuur en design waren de domeinen waar ik als tiener belangstelling voor had. Mede door VOX, het tijdschrift van het Belgisch leger, maakte ik tijdens de lagere school tekeningen van soldaten, tanks en oorlog. In het derde jaar van het secundair was ik verslingerd aan Antoni Gaudi, de Catalaanse architect, en wou ik architectuur gaan studeren na de middelbare school.

Door toedoen van een kennis en leider uit de Chiro ben ik naar de eindejaar tentoonstelling van het Sint-Lucas te Gent beginnen gaan. In plaatst van architectuur werd het zo grafische vormgeving aan de betreffende school. Ik had weinig zin meer in exacte vakken als wiskunde en bouwfysica, daarom heb ik voor een toegepaste kunstrichting gekozen. In die periode ben ik ook met computers beginnen werken… van het één kwam het andere.

De commentaren zijn gesloten.