De laatste loodjes

Afgelopen weekend was ik goed bezig: even heen en weer naar Oostende gefietst om boodschappen te doen. De ‘Aanslag’ als Graphic Novel aangeschaft. Ik kon me nog net beheersen om het boek over Big Data niet te kopen. Op mijn ticket van de Standaard Boekhandel staat te lezen: u werd geholpen door Elien. Daarna ben ik nog even in de bibliotheek gepasseerd: er een plasstop gemaakt en het juninummer van CT-magazine bekeken.

De laatste Graphic Novel’s die ik aanschafte gaan over WO I of WO II — het conflict kan niet ingrijpender zijn. Zelf heb ik een hele boel knipsels over beide oorlogen en andere gewapende conflicten liggen. Allemaal documentatiemateriaal en zo raken mijn eigen projecten ondergesneeuwd onder hopen ruis en ander aanverwante troep. Het is zo moeilijk afstand te nemen van wat je verzameld hebt…

Gelukkig is er hoop, nog een klein duwtje en de grote vakantie is in zicht. Ik heb geen specifieke plannen, misschien naar Dranouter en Theater aan Zee in Oostende. Als het weer goed is wat in de tuin bezig zijn of foto’s gaan nemen in Oostende voor mijn Striproman. Bij slecht weer sluit ik me op in mijn bureau en foefel ik wat met iStopmotion en mijn Nikon; of doe ik eens grote kuis in mijn papieren.

De commentaren zijn gesloten.