Mank

Het afgelopen weekend zat behoorlijk vol en ik was deze morgen blij dat ik zondag gepast had om een dagje naar Pinkpop te gaan. De Foo Fighters waren toch niet van de partij, wegens een mank been. Als ik dan toch zou gegaan zijn was het om hen te zien en te horen. In de plaats daarvan hebben we gezellig zitten bbq’en bij mijn broer in een stalend zonnetje.

Het gebeurt niet vaak maar als het dan zover is, dan vloeien de letters uit mijn hoofd op papier of in de tekstverwerker. Zo waande ik me afgelopen vrijdag eventjes in vakantiestemming. Wat een (her)schrijven van een tekst niet vermag. Het is een goed teken als je je een bezigheid gevonden hebt waarbij je de tijd uit het oog verliest; dat je opgaat in het moment.

De voorbije dagen heb ik tevergeefs zitten zoeken naar een nummer dat in mijn hoofd zat. Noch het internet, Shazam of mijn muziekcollectie bood een oplossing. Gelukkig is het deuntje ondertussen verdwenen want ik zat het constant te fluiten… Zondagmorgen heb ik Mank, een roman van Herman Brusselmans, ter hand genomen om het nog eens te lezen.

De commentaren zijn gesloten.