Zon, zee en zever

Ik heb een muziekje opgelegd en me aan het schrijven gezet, meer moet dat niet zijn op een zonnige maandagmorgen. Straks komen de nichtjes, opa is ze gaan ophalen bij mijn broer. Verder zijn er geen plannen in het verschiet, al heb ik nog heel wat lees- en schrijfwerk. Wat wil je? Met een zee van tijd stel je de zaken makkelijk uit. Vrijdag en zaterdag zaten behoorlijk vol, enkel op zondag heb ik het rustig aangedaan.

Vanavond zullen we in bescheiden kring opa zijn verjaardag vieren, alweer een feestje! Elke gelegenheid is goed om er één op te drinken. Wat ik gisteren niet voor elkaar gekregen heb is het optekenen van ideeën voor een stopmotionfilmpje, al heb ik wel krabbels zitten maken op een blaadje. In de plaats van die schetsjes verder uit te werken heb ik me voor de buis gezet en naar de Ronde van Frankrijk gekeken.

Het was een zinderende finale! Hoge snelheden, waaiervorming en een spannende ontknoping aan de eindstreep. Geen overwinning voor Cavendish maar voor Griepel. Zo zag ik voor het eerst de waterkeringsmuren van de Deltawerken in Zeeland. Nadien nog wat zitten kletsen op Facebook met een vriendin. Het weekend ging alweer veel te snel voorbij, maar ik ben blij dat het een nieuwe week is.

De commentaren zijn gesloten.