Een soepje

Deze morgen was het gemakkelijk: ik heb op de computer mijn bankzaken in orde gebracht en gezien dat het goed was. Na de middag heb ik mijn GSM van nieuwe software voorzien en wat zitten chatten. Voor ik er erg in had was het vijf uur, dan heb ik enkele mogelijkheden om te doen genoteerd: lezen, schrijven, ideeën voor kortfilms noteren en film of reportage op de televisie bekijken.

Daarnet, voor ik dit schrijven begon, heb ik wat zitten krabbelen in een schetsblok; veel concreets leverde dat niet op. Slechts enkele tekeningetjes en een idee voor een filmpje van één minuut. Als je dan verder denkt hoe het te realiseren, merk je dat het snel, snel maken van een kortfilmpje (ook al duurt die maar één minuut) niet zo eenvoudig is als het op een eerste zicht lijkt.

Dan heb ik een Nikon en iStopMotion aangekocht om, voorlopig toch, geen stap verder te komen. Ik doe het morgen en overmorgen, de weergoden zijn mij gunstig: bij nat weer werk ik aan een kortfilmpje! Hopelijk weldra meer hierover; dan zet ik het op internet. Tijd om een hapje te eten en daarna kijk ik naar de reportage over Edward Hopper van gisteren.

De commentaren zijn gesloten.