Vergetelheid en theater

Van zondag op maandag heb ik zeer slecht geslapen en droomde ik over een mislukking van tijdens mijn studies in Gent. Het was als het ware een soort nachtmerrie met als gevolg dat ik maandag geen enkele lust had. Ik voelde me totaal leeg en had nergens geen zin in. Dat verbeterde wat toen ik in de tuin bezig was, daarna was het tijd om me klaar te maken voor Theater aan Zee.

Zo ben ik gisteren gaan kijken naar de dansvoorstelling Sweat Baby Sweat (Jan Martens was afwezig wegens familiale redenen en kon bijgevolg niet optreden). Als compensatie kregen we jetons voor één drankje; dat heb ik dan ook gedaan: een pintje gaan drinken op Café Koer. Daarna heb ik op het gemak weer naar huis gefietst, waarna ik naar het programma Vind je lief gekeken heb.

Zo komt het dat ik met enige vertraging mijn bijdrage voor deze week op het internet post. Vandaag staan er twee voorstellingen op het programma: Bos en Copycat. We zien wel wat deze voorstellingen zullen brengen. Theater is altijd een beetje geven en nemen: het ene ligt je al wat beter dan het andere. Neem nu Transkamer met onder meer Mauro Pawlowski; het volk verliet gewoon de zaal. Kon ik ze ongelijk geven?

De commentaren zijn gesloten.