Festivals

Afgelopen week ben ik naar enkele voorstellingen van Theater aan Zee in Oostende geweest. Ik weet niet of het aan mij lag, maar de stukken die ik dit jaar gezien heb, hebben me niet écht weten te raken. Behalve één misschien: Sweat Baby Sweat van Jan Martens. De rest was ofwel te oppervlakkig, te nerveus of te melig. Het zal wel aan mij gelegen hebben of aan de keuze van de voorstellingen.

Van TaZ naar het Dranouter Folkfestival. Een kleine stap voor de mensheid, een grote mentale verplaatsing voor mij. In Bretagne heb ik met een vriend afgesproken om vrijdag en zaterdag Dranouter onveilig te gaan maken. We zijn matig geweest: er zijn geen potten gebroken, geen domme dingen gebeurd en ook de drankconsumptie was matig. Je zou haast zeggen dat we tot de jaren van verstand gekomen zijn.

Zondag het weekend afgesloten met een barbecue ter ere van de jarigen van juli. Het kan verkeren; zo starten vandaag de Paulusfeesten in Oostende. Ik zal vandaag maar wijselijk passen, de roes van Dranouter hangt nog in mijn lijf. Misschien dat ik komende zaterdag eens afzak om The Scabs te gaan beluisteren. Niet teveel vooruit plannen, we zien wel welke vaart het allemaal zal lopen. Nu nog even uitblazen, de vakantie zal zo weer voorbij zijn.

De commentaren zijn gesloten.