Chaos is mijn naam

Een streepje Blues is wel van toepassing vandaag. Gisteren heb ik bijna een hele dag aan de website van mezelf bezig geweest, gevolg deze nacht lag ik — in bed — nog verder te werken in Dreamweaver. Raar hoor hoe de dingen zo vaak ’s avonds verder blijven malen in mijn hoofd. Vandaag de eerste werkdag na een deugddoende vakantie, ja die is weer voorbijgevlogen!

Ik had nog allerlei dingen gepland voor de laatste week van het verlof. Dat zal nu voor tijdens het schooljaar zijn. Gewoon de planning uitvoeren, kan niet zo moeilijk zijn, wat volharden in de boosheid. Ondertussen de pagina’s van mijn website opgezet; straks nog wat verder werken maar eerst dit bericht afwerken. Het is zo weer tijd om in bed te kruipen.

Tussendoor afbeeldingen bekijken en aanpassen van de webpagina’s. Ik kan het gewoon niet laten om de verschillende dingen door elkaar te doen. Ja ik ben een chaotisch persoontje; uiterlijk is er niet (zo)veel van te merken. Het zit vanbinnen. Normaal lukt het me wel om taak voor taak af te werken maar soms kan ik het niet laten, terwijl ik aan het ene bezig ben aan het andere te beginnen enzovoort.

De commentaren zijn gesloten.