Er is iets maar ik weet niet meer wat

De komende dagen maken we ons dorp weer klaar voor een weekend feest: muziek, bier en plezier. Meer info op vind je op Leffinge Leuren. Hopelijk wordt het geen uitgeregende editie, de opbouw belooft in ieder geval nat te worden. Niet getreurd, het weekend wordt zonnig — door een plaatselijke hoge drukgebied — dat maakt een prachtig festival…

Er is iets deze dagen dat ik niet mag vergeten maar ik weet niet meer wat het is. Het begin van het einde? Is het einde nabij? Zijn de vluchtelingen een teken aan de wand dat er iets loos is met deze wereld? Ik stel meer vragen dan een idioot antwoorden kan. Het kan ook een filosoof zijn in de plaats van een idioot. Ik ben er nog niet uit.

Volgende week belooft een drukke week te worden: afspraken op maandag, woensdag en vrijdag. Netjes verspreid over de hele week; maar dat zijn problemen voor overmorgen en later nog. Eerst deze week zien te overleven en vooral het weekend goed door te komen met of zonder de gebruikelijke maten. Hoi professor kan je mij uitleggen of het einde nabij is?

De commentaren zijn gesloten.