Laat me niet wachten…

Even wat muziek van Greenday opgelegd, voor zolang het liedje (Tired Of Waiting For You) duurt. Hopla, het is al voorbij, even een liedje van The Beatles ertussen: I’m Only Sleeping. Dat was gisterenmiddag wel van toepassing. Ik had gedacht om ’s middags naar een optreden in het Manuscript te gaan maar ik viel in slaap en ben dan maar wijselijk thuis gebleven al ben ik benieuwd hoe Tiny Legs Tim geklonken heeft.

Zaterdagavond was er een teamdag van één van de afdelingen waar ik werk, eerst hebben we gezellig getafeld en lekker gegeten. Daarna hebben we ons geluk gewaagd aan de roulette. Veel heeft het niet opgebracht. In nog geen twintig minuten waren de gekregen jetons van het speelveld verdwenen. Verliezen in het spel is geluk in de liefde zeggen ze dan. Laat de liefde maar komen.

Ik ben al veel te lang alleen; een mens zou het haast niet meer weten hoe het voelt om een koppel te zijn. Je mag al eens dromen; maar laat me niet wachten… laat wat van je horen! Een nee heb je en een ja kan je krijgen. Weet ik veel wat er in het hoofd van een vrouw omgaat, graag een pb en het wachten zal misschien niet voor niks geweest zijn.

De commentaren zijn gesloten.