Foorkramer

Zonder dat je het weet is het weekend voorbij en weet je amper meer wat je in die dagen zoal uitgespookt hebt. Het volgende kan ik me nog herinneren: boodschappen doen en kijken om eten te maken. Even heen en weer naar Oostende naar de Standaard Boekhandel en dan toch tot de conclusie komen dat het boek over kunst toch niet dat is wat je ervan verwacht had.

Zondag rond de middag, een mens is nog rustig aan het tafelen, kreeg ik een berichtje van mijn broer dat ze nog even zouden langskomen. Geen probleem, het weer was goed en ik had toch niks gepland die middag. Ik antwoordde dat het goed was. Zo hebben we samen gezellig een pot koffie genuttigd op het terras met een heerlijke tiramisu. Het was fijn om samen de middag door te brengen.

Tijdens de oktobermaand is er kermis in Oostende. Het zegt me niks heel de foor. Vroeger vond ik dat matig leuk, vooral in het geboortedorp van mijn moeder, Houtem. Daar heb ik met mijn broer en neef dolle dingen uitgespookt op het schietkraam. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik eraan denk. Nee ik ben nooit écht wild geweest van al dat getoeter en gerinkel…

De commentaren zijn gesloten.