Windows 10

Ik zal me er ook maar eens aan wagen aan de Windows 10. Ik zal die installeren op een Toshiba laptop uit 2007; erg kwaad kan dat niet. Ik heb het toestel vroeger al van een SSD voorzien om wat aan snelheid te winnen. Eens kijken of een afgedankte laptop met slechts 2GB Ram het nieuwe besturingssysteem van de Microsoft stal nog behoorlijk kan draaien. Aanvankelijk stond er Windows Vista op, daarna heb ik er Windows 7 op gezet en nu ineens Windows 10.

Het afgelopen weekend heb ik wat zitten schrijven en opzoeken op internet. Ik heb zin om geld uit te geven; ik heb een aantal spullen in gedachte om aan te kopen. Al denk ik dat de aankopen pas voor januari zal zijn, kwestie dat ik niks overhaast aanschaf waar ik later spijt van krijg. Ik ken mezelf van die impuls aankopen waar geen mens iets aan heeft, dat kan ik missen als kiespijn!

Het grootste probleem is dat ik stilaan plaatsgebrek begin te krijgen om alles nog op een overzichtelijk manier te plaatsen. Ik kan namelijk zo moeilijk afstand nemen van oude spullen. Ik blijf verzamelen en een huis wordt weleens te klein op den duur. Ik moet eens afspreken met mijn broer om oude boeken of weg te maken of om die te verhuizen naar zijn huis. Kwestie van vooruitziend te zijn, boeken blijf ik kopen net als computerspullen…

De commentaren zijn gesloten.