Onbesproken

Ik ben wat afgeleid, er spoken weer allerhande dingen in dat arme hoofdje van mij. Teveel om op te noemen. Gelukkig hebben we volgende week een weekje tijd om de dingen op een rijtje te zetten. Misschien komt het ervan om uitgestelde zaken uit te voeren. Laat ik niet teveel plannen en de tijd nemen die komt, want onbesproken wensen zijn de mooiste! Is het niet?!

Een zot kan meer vragen stellen dan dat een wijze man antwoorden kan. Even twijfelde ik tot welke categorie ik behoor; laat ik een keuze maken en me aansluiten bij de zotten. Zij die onbesproken wensen proberen te realiseren, die de blik van een kind behouden hebben en ga zo maar nog even door. Gelukkig doet zot zijn geen pijn, het jeukt alleen wat.

Daarnet even gekeken of er wat op de televisie is vanavond, je raadt het of niet maar er is alweer geen bal op de tv (zelfs geen film met Doris Dé). Tijd zat om nog wat te schrijven. Dagelijks vijfhonderd woorden dat red ik niet want ik ben geen fulltime schrijver maar wat niet is kan ooit nog komen en zo houden ze de zotten bezig tot het jaar weer om is…

De commentaren zijn gesloten.