Harde tijden

We hebben een weekje verlof achter de rug; waarin niks wezenlijks is gebeurd. Deze morgen was het wat moeilijker om op te staan en de dag aan te vatten maar eenmaal van start blijf je doorgaan tot alles is opgelost; zo ook het probleem met een pc op school. Ik ben wat te lang bezig geweest om alles weer in orde te krijgen. Er was gewoon geen beginnen meer aan merkte ik toen ik het systeem teruggezet heb. Zo leert een mens nog alle dagen bij.

Ondertussen ben ik het noorden kwijt wat het vervolg van dit schrijven betreft. Zoals zo vaak word ik te gemakkelijk afgeleid van de dingen waarmee ik bezig ben, dan zit ik weer eens te kijken op FB of te chatten op één of andere chatsite en zo is het altijd wel wat. Het zal niet aan de muziek gelegen hebben noch aan de ideeën gewoon aan het feit dat ik me te makkelijk laat afleiden.

Misschien dat ik alles wat meer op me moet laten afkomen in de plaats van te hard te zoeken naar dingen die ik ontbeer. Iedereen heeft nood aan wat genegenheid, warmte, een luisterend oor, affectie en wat weet ik nog allemaal… Of zoals Stijn Meuris het zingt: ‘Harde tijden eenzaam lijden. Harde tijden niks voor mij. Harde tijden eenzame meiden. Harde tijden gaan voorbij.’

De commentaren zijn gesloten.