Dag 2015

Bij deze neem ik plechtig afscheid van 2015, het jaar bracht me van alles wat: vriendschap, vreugde en verdriet. Leuke ontmoetingen met vrienden en vriendinnen, een optreden hier en zelfs een reisje daar. Voor elk wat wils als het ware. Nee ik heb me waarlijk niet verveeld afgelopen jaar. De gebeurtenissen in Parijs blijven in mijn geheugen gegrift.

Vol goede voornemens en dito ingesteldheid kijk ik uit naar het komend jaar, wat dit voor mij ook in petto mag hebben. Ik zie de toekomst hoopvol tegemoet. Dag per dag komen we er wel; al is het einddoel nog onbekend en in nevels gehuld. Het lijkt meer en meer op wartaal, wat ik hier zit te verkondigen… een mens is vaak een raadsel voor zichzelf.

Eén van de voornemens voor volgend jaar is meer lezen. Het zou toch moeten lukken om een tiental boeken in een jaar te verslinden? Hoe deed ik dat vroeger? Geen mens die het weet; dit jaar heb ik weinig gelezen en daar wil ik verandering in brengen. Eerst enkele boeken uit mijn eigen bibliotheek lezen en daarna weer naar de bibliotheek om leesvoer.

De commentaren zijn gesloten.