Liefde voor elektronica

Je merkt pas als je er zonder zit, hoe afhankelijk je van elektriciteit bent. Zondagavond, vijf minuten zonder stroom gezeten, opeens zit je in het donker dan maar zoeken naar kaarsen zodat je weer wat klaar ziet. Had je honderd jaar terug verteld dat dit zou kunnen voorvallen, ze lachten je uit in je  gezicht! Hoe afhankelijk zijn we geworden van elektriciteit?!

Het beste van al was dat de decoder niet meer met de modem/router wou verbinden, we waren naar de televisie aan het kijken toen we eensklaps in het donker zaten. Na heel wat pogingen dan maar de laptop ingeschakeld om toch nog wat van Eurosong mee te pikken. Deze morgen de telefoonmaatschappij gecontacteerd: doe eens een harde reset van je modem/router en kijkt of je daarna weer televisie hebt. We bellen je deze avond terug op.

Na het werk het advies opgevolgd van de helpdesk. Zo gezegd zo gedaan en ja hoor de boel weer aan de praat gekregen. Deze avond gekeken naar een programma van gisteren, via reply. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan, er bestaat een oplossing voor — maar dan heb je wel stroom nodig. Moderne tijden heet dit dan.

De commentaren zijn gesloten.