Technolgie staat voor niks

Afgelopen week heb ik me zot gezocht naar een kerstkaartje dat ik van een collega gekregen had. Ik heb op alle mogelijke en onmogelijke plaatsen gekeken: mijn slaapkamer, mijn bureau, het oud papier… Tot ik deze avond per toeval mijn hand in een zak van mijn bodywarmer stak en wat kwam ik daar tegen? Het verloren gewaande kaartje.

Afgelopen zondag nieuwjaar gevierd met mijn broer, schoonzus, de kinderen en broer zijn schoonouders. Het was een heerlijk dagje, een hapje en drankje, wat cadeautjes uitwisselen en lekker lang getafeld. Opa heeft een nieuw telefoonset gekregen, maar om de adresboeken tussen de twee handsets te synchroniseren is een paar andere mouwen.

De technologie staat voor niks, alleen het lelijke euvel krijg ik niet opgelost. De beknopte handleiding noch het internet bieden een antwoord. Dat wordt een tweede maal de namen en telefoonnummers toevoegen, voor zover we daar nog zin in zullen hebben. Laten we deze week nog wat computers nazien en andere problemen gaan oplossen…

De commentaren zijn gesloten.