Waar moet het heen?

Vraag me niet waar januari heen is gegaan! Het was voorbij zonder dat ik er erg in had. Het lijkt net of het me overkomen is, zonder dat ik tijd had om er stil bij te staan. Nu ja zo was er ook geen tijd om negatief te zijn. Ik weet niet zeker of ik afgelopen maand bewust heb meegemaakt of dat het op automatische piloot was. Het is eens zo en het is eens anders.

Vannacht is het dan zover: de voorverkiezingen in de VS gaan van start. Ik ben wel benieuwd wat dat zal geven; morgenochtend krijgen we de eerste resultaten. Wie wordt de presidentskandidaat voor de republikeinen en voor de democraten? Al heeft de VS veel van zijn pluimen verloren, de buitenlandse politiek beheerst nog altijd de mondiale agenda.

De komende maanden mogen we nog vuurwerk verwachten van de IS. Ook zij hebben een verborgen agenda die afgewerkt moet worden, alleen weten ze niet hoe en wanneer die klaar zal zijn. Hopelijk implodeert de IS onder impuls van het toedoen van rechtgeaarde mensen nog voor er meer onschuldige slachtoffers vallen. Het is een rare tijd waarin we leven.

De commentaren zijn gesloten.