Ik ben de kluts kwijt

Het is een rare dag vandaag. Zo ben ik deze morgen gaan werken en was ik ’s middags thuis, een facultatieve verlofdag. Ik vond het al raar deze morgen dat ik niet alles in orde kreeg. Dus heb ik deze middag verder gedaan, zo heb ik de tablet van mevrouw de directrice naar de fabriekswaarden teruggezet, deze zou normaal weer toepassingen moeten kunnen installeren.

Thuis geprobeerd om mijn router van de oorspronkelijke software te voorzien. Opeens deed het toestel niks meer, zo heb ik een oude router terug aangeschakeld en gezocht hoe ik de ‘nieuwe’ weer aan de praat moest krijgen. Na veel vijven en zessen is het me dan toch gelukt om een verbeterde versie software erop te krijgen. Resultaat: alle lampjes aan de voorkant branden opnieuw. Hoera!

Wat een man niet lijden kan en dat allemaal om op het internet te kunnen en of programmaatjes te kunnen installeren. Veel te doen om niks. Na het avondeten zet ik me wat in de zetel en kijk ik naar ‘De mol’ zo kan ik deze namiddag van prutsen snel vergeten. Net zoals mijn verkoudheid, dat ik die ook snel mag vergeten…

De commentaren zijn gesloten.