Maartse buien

Afgelopen weekend hebben we feest gevierd: zaterdag werd een tante tachtig jaar, een feestje kon niet uitblijven. Al was het op den buiten, het was lekker en tevens zie je je familie nog een keertje. Zondag zijn we bij mijn broer geweest voor de koffie en het avondeten. Weer thuisgekomen was ik klaar om  te gaan slapen. De aflevering van Eigen kweek staat voor straks op het programma.

Vandaag ben ik op tijd van het werk vertrokken en toch laat thuis. Soms doe ik van die dingen waarvan je zegt hoe is het mogelijk; dan is het zo dat ik van die ondoordachte bewegingen doe met de wagen en zo rij je lek natuurlijk. Mits de hulp van een knecht van een bedrijf mijn reservewiel erop gelegd en dan huiswaarts gereden. Ik voel me soms een idioot.

Gisteren heb ik Brieven uit nergenshuizen van Paul de Wispelaere uitgelezen, het is niet altijd een even vlot leesbaar boek maar ik heb er wel van genoten. Dan krijg ik weer zin om zelf in de pen te kruipen; zoals nu bijvoorbeeld. Ik heb het gehad vandaag, straks zet ik me voor de haard en na het eten kijk ik nog even televisie, morgen is een nieuwe dag…

De commentaren zijn gesloten.