We geven er een lap op

Een mens moet mee met zijn tijd. Zo denk ik al langer om een extern scherm aan te schaffen voor mijn MacBook. Wegens plaatsgebrek en prijs overweeg ik me om eind deze of begin volgende maand een iPad aan te schaffen. Via toepassingen kan je deze tevens gebruiken als extern scherm én met een pencil als tekentablet. Tevens kan ik hierop zien hoe een website er in klein formaat eruit zal zien. Drie vliegen in één klap als het ware.

Ondertussen speelt mijn Logitech bluetooth-muis met mijn voeten. Het kan natuurlijk ook aan de oplaadbare batterijen liggen die ik gebruik. Ben ik gek van computerspullen? Ik vrees dat ik volmondig ja moet zeggen op deze vraag, elk zijn hobby dus en van mij is deze wat uit de hand gelopen. Ik doe het zelfs als job, computers installeren, onderhouden en websites ontwikkelen enzovoort.

De aanschaf van een tablet is geen ondoordachte keuze, het moet een oplossing bieden voor een aantal bestaande problemen. Het is nu wachten op de aankondiging van de nieuwe iPads volgende week maandag als ik het goed voor heb. Nog een weekje geduld en dan kijken wanneer deze spullen geleverd kunnen worden, misschien een ideetje voor de paashaas?

De commentaren zijn gesloten.