De tijd vliegt

Vandaag had ik er geen rekening mee gehouden dat ik nog moest kijken naar Eigen kweek want gisterenavond was ik barman van dienst. Een fijn optreden van Hooverphonic, hoewel ik er niet zoveel van gezien heb, bij wijlen was het noeste arbeid achter de tap. Straks is de laatste uitzending van De mol en die wil ik niet missen. Vandaar dat ik snel een bericht post.

Om half zeven even gekeken naar de Keynote van Apple en gezien dat de nieuwe iPad Pro (9’7 inch scherm) het neusje van de zalm is. Nu nog aftellen totdat deze beschikbaar is in de webwinkel, ergens eind deze maand en dan er eentje bestellen. Ik kan amper wachten en weten dat ik nooit een tablet zou nodig hebben… Dat is buiten de multifunctioneel karakter van het apparaat gerekend.

Ook eens kijken of de film Belgica nog in de zalen is. Als alles meezit ga ik die vrijdag met een vriendin gaan zien. Daarna is het tijd om vakantie te nemen en even stoom af te blazen. Wie weet waar ik overal uit zal hangen tijdens de Paasvakantie maar eer het zover is nog een kleine werkweek te gaan. Morgenmiddag is er een werkvergadering voor ict-coördinatoren…

De commentaren zijn gesloten.