Lentezon

Zondag was een mooie dag: ik had een goeie nachtrust genoten na een avondje stappen met een vriend. Nadat de wolken optrokken kwam de zon tevoorschijn. Zo ben ik na het eten een uurtje gaan losrijden en daarna heb ik me voor de televisie gezet om te genieten van een spannende Ronde van Vlaanderen: de beste heeft dit jaar gewonnen, namelijk de wereldkampioen Peter Sagan.

Vandaag komen mijn nichtjes en in de namiddag heb ik een afspraak met Marcel over het maken van een voortgangsrapport. Dat moet, als alles meezit, vrijdag klaar zijn. Ik wacht op materiaal om te kunnen beginnen. Daarnet heb ik gekeken of ik nog een vorige versie op mijn netwerkschijf staan heb, dan kan ik daarvan vertrekken. De cover heb ik al afgewerkt.

Verder is alles rustig op het Westers front. De zon heeft zich laten inruilen voor een paar regenbuien, het kan niet elke dag zondag zijn. Zodoende werken we nog even verder tot ik klaar ben met schrijven. Ik zie er al uit om de kinderen van mijn broer te zien, het zijn lieve en leuke meisjes. Vanavond heb ik gene tijd om een bericht te schrijven vandaar dat ik het nu doe.

De commentaren zijn gesloten.