Een wirwar van gedachten

Er speelt filmmuziek in mijn hoofd, van de film Magnolia het liedje Logical Song. Straks zet ik de muziek van de film Belgica op mijn netwerkschijf, deze is vanmorgen aangekomen samen met de laatste cd van Underworld en Admiral Freebee. Raar hoe zo een deuntje in je hoofd kan blijven hangen, zonder dat je er wat moet voor doen. Soms is dat hinderlijk, soms aangenaam…

Vrijdag was weer een geslaagd dagje voor de politie in de strijd tegen de terreur. Vraag is hoelang het zal duren voor de terroristen terug zullen slaan? Ik hou mijn hart al vast voor de komende dagen, weken en maanden. Het dreigingsniveau zal nog lang op drie staan. Ondertussen gaat het leven verder en moeten we ons neerleggen bij de mogelijkheid dat er wat naars zal gebeuren.

Zondag ben ik even naar de Christal Ship in Oostende gaan kijken en daar heb ik enkele bekenden gezien. Ik heb bewust niet te lang gebleven want het was Paris-Roubaix en de finale wou ik voor geen geld missen. Ik was verwonderd dat Tom Boonen zo sterk aan het fietsen was en vloekte dan ook heel hard toen hij nipt tweede werd. Ik had hem zo zijn vijfde kassei gewenst. Volgend jaar misschien?

De commentaren zijn gesloten.