Even uitademen

Afgelopen weekend niet zo bijster veel uitgestoken: wat geschreven, gelezen en een kaartje voor mijn nichtje haar verjaardag gemaakt. Zaterdagavond met een vriend wat gaan drinken in Slijpe, al bij al was het een leuke avond die op een deftig uur afgelopen was. Ik had geen behoefte meer om nog naar de streekbieravond van de Chiro te gaan. Dat zal voor een volgende keer zijn.

Gisterenmiddag een programmaatje op mijn laptop gezet zodanig dat ik kan afdrukken van mijn tablet via de laptop. Gisteren op de laserprinter geprobeerd en het lukte, vanavond een testprint op de kleurenprinter, dat werkte eveneens wonderwel. De techniek staat gewoon voor niks! Morgen in de kunstacademie eens kijken om nog een ontwerpje uit te werken rond het gedicht; twee van de drie ontwerpen zijn klaar.

Deze avond misschien nog wat kranten opruimen en artikels sorteren. Verder weinig nieuws te vertellen, laten we het houden bij de volgende gevleugelde woorden: geen nieuws is goed nieuws. Ik zou nog een tekstje moeten verzinnen voor op de blog. Ik weet eigenlijk niks te vertellen. Laat staan dat ik grote verhalen te melden heb.

De commentaren zijn gesloten.