Over de tijd gesproken

Gisterenavond is het er niet meer van gekomen om nog een bericht te posten. Vandaag is het niet veel beter, ik neem er even de tijd voor. Even wat muziek van Underworld en soortgenoten opzetten. Ondertussen ben ik weer afgeleid van het eigenlijke schrijven door een website die ik wil updaten. Ik vrees dat er iets van de technische instellingen niet in orde is. Nadat ik de update doorgevoerd heb krijg ik allerhande foutmeldingen.

Het zal me worst wezen om alles weer in orde te krijgen; wat bestanden terugzetten en proberen of het daarna weer lukt. Zo is een mens hele dagen bezig met updates en aanpassingen tot je een ons weegt. Een goede support is veel waard deze dagen en ik heb zo de indruk dat ik deze wat ontbreek. Voila de oude website draait weer op de nieuwe server. Snappen wie snappen kan. Zal de derde poging de goede zijn? Dan toch eerst wat info opvragen…

Zo gaan de uren voorbij en voor je  het weet is het alweer tijd om naar de kunstacademie te gaan; eerst nog een beetje eten en dan terug naar Oostende. Ik ben bezig met zachte grond. Vorige week heb ik een plaatje geëtst en vandaag maak ik er een proefafdruk van. Tevens ook een nieuwe afdruk maken van een droge naald op plexi. Ik weet wat gedaan en over de tijd gesproken: deze blijft niet stilstaan!

De commentaren zijn gesloten.