Inspiratieloos

Bij de tonen van Lonely Boy van The Black Keys zet ik me aan het schrijven. De weervoorspellingen zien er de komende dagen niet zo goed uit. Hopelijk blijft het slechte weer deze avond en morgen uit. Ondergelopen huizen ik krijg er jeuk van. Het zal maar jouw huis zijn dat overstroomt… zoals nu in Duitsland. Ik wens het in ieder geval niemand toe.

Deze middag kwam ik tot de vaststelling dat ik een externe harde schijf ergens achtergelaten heb op een van de afdelingen waar ik werk. Hoe hard ik ook denk of zoek, zo belde ik naar drie afdelingen, ik weet écht niet meer waar ik ze laatst gebruikt heb. Tot dusver geen man overboord, die schijf komt wel weer boven water — om in het thema te blijven. Al voelt het wel even ontheemd aan: je kan plots bepaalde dingen niet zo vlot meer uitvoeren.

Ik weet nog niet wat ik straks zal doen: wat televisie kijken of in een tijdschrift lezen. Op televisie is er niet veel soeps, zoals zo vaak. Het zal wat lezen worden in het tijdschrift Psyche en brein dat ik vrijdagmiddag gekocht heb. Dat het maar snel zomer wordt, hebben we niet allemaal nood aan wat zon, warmte en verlof? Soit, nog enkele weken werken en dan is het zover, het is iets om naar uit te zien!

De commentaren zijn gesloten.