Emanuella meisje

Vrijdag de Belgen zien ondergaan tegen Wales; we leren toch zo slecht. Het leek wel een kopie van de wedstrijd tegen Italië. Een middenvelder voor een middenvelder en niet voor een aanvaller zou mijn devies zijn, maar wie ben ik om hierover een oordeel te vellen. Het heeft in ieder geval geen moer geholpen. De ploeg zakte als een pudding inéén en het had zoveel mooier kunnen zijn; een plaats in de finale met name. Niet dus.

Vandaag was de laatste werkdag op school. Dat gaf me deze morgen een raar gevoel; ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, ook niks dus. De dag is voorbij gevlogen, nog enkele boodschappen gedaan en dan naar huis gefietst. Thuis gekomen enkele manuals op mijn tablet gezet en een programma om lettertypes te maken en of te ontwerpen op mijn laptop geplaatst. Zo vliegt de tijd voorbij.

Straks een hapje eten, ik krijg precies honger. Eerst dit schrijven afronden, Emanuella meisje, een verwijzing naar Lava met Kamagurka, Herr Seele en kapitein Wally zaliger. Deze vakantie is er vooral sport op de televisie: de ontknoping van het EK — zonder Belgen — de Ronde van Frankrijk en de olympische zomerspelen. Verder zal er niet veel te zien zijn, hopelijk wel veel zon, dan kunnen we een terrasje doen.

De commentaren zijn gesloten.