Plannen

Vandaag was een rare dag: in de voormiddag was het regenachtig en somber en in de namiddag warm en zonnig. Zoals de dagen kunnen afwisselen wat het weer betreft kan ik ook verschillende stemmingen hebben op één en dezelfde dag. Het is allemaal een kwestie van weten hoe ermee te leven. Ondertussen naderen we het eind van de maand en dat vind ik minder leuk. Dat wil zeggen dat het verlof aan het inkorten is.

Ik heb nog een hoop werk af te ronden, zoals lezen en schrijven. Deze middag ben ik in de bibliotheek langs geweest en heb ik wat opzoekingswerk verricht naar aanleiding van een project ‘Graphic Novel’ dat op mijn bureau blijven liggen is. Ik ben er twee jaar geleden aan begonnen; vorig jaar heb ik er verder aan gewerkt maar het loopt mank. Het ene been is korter dan het andere…

Nadien heb ik in de Standaard Boekhandel volgende boekjes gekocht: De grote verwarring van Luckas Vander Taelen en De robots komen eraan! van Wouter van Bergen. Allebei de boeken gekocht in kader van het eerder genoemd project. In plaats van verder te schrijven en te tekenen, blijf ik me documenteren. Dat is een oud zeer waar ik maar moeilijk afstand van kan nemen. Wordt vervolgd.

De commentaren zijn gesloten.