In augustus

Soms heb ik van die dagen dat ik er niet uitraak: een boekje lezen, een muziekje beluisteren of vederwerken aan enkele hangende projecten. Het lijkt of ik dan blokkeer en niks doe, maar dat is slechts schijn. Soms draaien mijn hersenen overuren en dan recupereren ze gewoon. Het helpt me we als ik de zaken op papier kan zetten, een krabbel hier, een tekstje of tekening daar. Ik ben een man van papier, een papieren manneke.

De afgelopen dagen ben ik toeschouwer geweest van Theater aan Zee. Zo heb ik enkele leuke voorstellingen gezien: Alternomaden vond ik sterk en bij Kluster door Elias Vandenbroucke en Gode Kempen heb ik me goed geamuseerd. Het Weiss-effect vond ik wat te langdradig. Hopelijk zie ik morgen nog een paar fijne voorstellingen. Verder heb ik nog twee kortfilms en een middag voorgelezen op de agenda.

Na TaZ is er dit jaar voor mij geen Dranouter, ik zal een jaartje overslaan, maar wel de Paulusfeesten. Ik moet nog eens kijken welke optredens er zijn, wie er wanneer speelt. Tot hiertoe heb ik er nog geen aandacht aan besteed, zo weet ik niet wie er op de affiche staat. Straks heb ik zin om nog wat te lezen in het boek: De robots komen eraan van Wouter van Bergen. Interessante lectuur voor het maken van een beeldverhaal.

De commentaren zijn gesloten.