Festivalitis

We zijn half augustus, de vakantie loopt op zijn laatste benen en ik had zo graag nog veel dingen gedaan. In mijn hoofd heerst er nog een festivalsfeer: de naweeën van Theater aan Zee en de Paulusfeesten. Ik ben blij om wat geweest is en kijk uit naar wat nog moet komen, als het werk weer begonnen is. Zo heb ik een manuscript opgestuurd ter beoordeling en ik verwacht binnen een paar weken het verslag.

Aan zee staat een stevige noordenwind en ik ben gezandstraald toen ik op de dijk van Middelkerke naar Oostende fietste. Er waren vele dagjesmensen en sommigen die denken dat het allemaal van hen is. Na een vlotte slalom ben ik tot aan het casino van Oostende gereden om via het schorre naar huis terug te keren. Het fietstochtje heeft me deugd gedaan.

Morgen ga ik nog een laatste keer naar de Paulusfeesten, de rest van de drankbonnetjes gaan opgebruiken. Op papier zien de optredens er veelbelovend uit voor de laatste dag, maar het is hoofdzakelijk voor de sfeer en de mensen dat ik ga. Wat rondlopen tussen het volk met een drankje, dat vind ik wel leuk, en ondertussen een optreden meepikken.

De commentaren zijn gesloten.