Werk-woorden

Soms heb je van die dagen dat je niet weet waar te beginnen. Ik had een leuke werkdag vandaag, dat mag al eens, en na het eten heb ik thuis plaats genomen aan mijn laptop. Kwestie van nog wat te schrijven, al vind ik niet echt de woorden vandaag, maar die zullen gaandeweg wel komen hoop ik dan. Er is werk genoeg om te schrijven, alleen de drive en de inspiratie ontbreken voor het moment.

Het afgelopen weekend was lekker vol: afspreken met vrienden, wat van het lekker weer genieten, een barbecue en een pint, of twee. Soms moet dat niet meer zijn en zo is er voor je het goed en wel beseft weer een nieuwe werkweek, waarin je nieuwe mensen ontmoet. Bij het begin van het schooljaar zijn er altijd wel enkele nieuwe gezichten te zien, naast de gevestigde waarden.

Over woorden gesproken: ik hoop snel nieuws te krijgen over het manuscript dat ik begin augustus voor een analyse opgestuurd heb. Ik ben een beetje te voorbarig geweest: vorige week was de lezing en deze week pas het rapport. Dat wordt dus nog even wachten. Dat is ook een mooie deugd. Vroeger, als kind, keek je steevast uit naar de feestdagen, de sint en de vakantie. Het wachten was soms mooier dan het uiteindelijke feest of geschenk.

De commentaren zijn gesloten.